Monday, May 9, 2011

Trailrun in Groenkloof Game reserve


Met Madie en Zanelle in Groenkloof  op de parkeerplaats



Er liggen zebra babies op ons pad!











Dit zie je niet als je in Nederland gaat hardlopen!

Op vrijdag ochtend gaan we geregeld met zijn drieën (met Madie en Zanelle) een uur of twee trail runnen in Groenkloof, een gamepark op ongeveer 15 minuten rijden van ons huis. Zanelle is aan het trainen voor de Otter, een trailrun marathon. In Groenkloof kun je ook prachtig mountainbiken, het is een heel technisch terrein. Op een van mijn mountainbike tochtjes hier fietste ik heel ingespannen op het pad lettend.... bijna tegen een giraffebaby aan! Zijn mama kwam er ook naast staan. In in dit wildpark is een aantal giraffen, maar je ziet ze niet zo vaak.
Om hier binnen te komen moet je wat entree betalen, dus is het veiliger dan zomaar buiten rennen, maar voor de zekerheid gaat de taser altijd mee. Zo gaat dat hier in ZA, lekker rennen met je wapen in de hand! 
Op dit tochtje kwamen we bijna vast te zitten in een kudde zebra's. Ze lagen en stonden overal verspreid op het pad en waren erg op hun gemak, zodat we rustig wat fotootjes konden maken. Na de run altijd koffie op het geweldige terras van Moyo.

No comments: